Consortiul Ro-Boost SMEs – Servicii cu valoare adaugata pentru IMM-urile din Macroregiunea IV

25 Aug 2015

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia a organizat evenimentul local “Consortiul Ro-Boost SMEs – Servicii cu valoare adaugata pentru IMM-urile din Macroregiunea IV”, ce a avut loc in data de 25 august 2015, intre orele 12:00 – 14:00, la sediul Agentiei din Aleea Teatrului, nr.1, Craiova.

Obiectivul general al Consortiului „Ro-Boost SMEs” este dezvoltarea unei structuri de suport pentru IMM-urile din cele doua regiuni de dezvoltare, Sud-Vest Oltenia si Vest, ce formeaza Macroregiunea IV, prin intermediul careia urmareste sa furnizeze un set integrat de servicii de informare, sprijin si consultanta, care sa sprijine IMM-urile sa exploateze oportunitatile europene de dezvoltare a afacerilor in contextul Pietei Unice.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia a devenit partener al Retelei Enterprise Europe Network (EEN) finantata de catre Comisia Europeana si alaturi de Agentia pentru Dezvoltare Regionala  Vest, Tehimpuls, Centrul de Dezvoltare Arad si Universitatea din Craiova formeaza Consortiul Ro-Boost SMEs. In acest parteneriat in cadrul Enterprise Europe Network se ofera un instrument integrat de promovare pentru sprijinirea IMM-urilor in vederea accesarii de noi piete si parteneri in tarile in care reteaua este prezenta. Astfel, ofertele sau de produse, servicii, tehnologie sau cercetare, vor fi publicate pe platforma Enterprise Europe Network si vor fi accesibile tuturor celor peste 40 de tari membre.

In cadrul evenimentului s-au prezentat serviciile pentru IMM-uri oferite de Reteaua Entreprise Europe Network, in cadrul proiectului, si stabilirea de parteneriate prin intermediul platformei.

Reteaua Enterprise Europe Network va ofera un instrument integrat de promovare pentru sprijinire in vederea accesarii de noi piete si parteneri in tarile in care aceasta este prezenta. Participarea dumneavoastra la activitatile retelei va ofera ocazia sa promovati ofertele sau cererile dumneavoastra de produse, servicii, tehnologie sau cercetare, dar si interesele dumneavoastra de colaborare.