CURSURI GRATUITE MONTATOR PERETI SI PLAFOANE DIN GHIPS CARTON

 

În perioada iunie 2017 – iunie 2019 Asociația Română pentru Industrie Electronică și Software, Filiala Oltenia în calitate de Beneficiar Lider, implementează proiectul ʺDezvoltarea pieței comune a forței de muncă și a mobilității forței de muncă în domeniul construcțiilor din zona transfrontalieră România-Bulgaria” în parteneriat cu Asociația CONSTRUCT CLUSTER Oltenia (ACCO), Camera de Comerţ şi Industrie Vidin şi Centrul Național pentru Servicii de Informare Pleven, în cadrul Programului INTERREG V-A România-Bulgaria, Axa prioritară nr. 4: O regiune calificată și inclusivă, Obiectivul specific 4.1: Încurajarea integrării zonei transfrontaliere în ceea ce privește ocuparea forței de muncă și mobilitatea forței de muncă.

Proiectul are drept scop creșterea ocupării forței de muncă și îmbunătățirea situației economice din regiunea transfrontalieră prin inițiative care să activeze mobilitatea forței de muncă în regiune.

În cadrul proiectului,  Asociația CONSTRUCT CLUSTER OLTENIA organizează cursuri gratuite de SPECIALIZARE în meseria “MONTATOR PERETI SI PLAFOANE DIN GHIPS -CARTON”.

Durata cursului: 120 ore, 4 ore /zi, cu începere a primului curs din 13 august 2018 în Drobeta Turnu Severin.

Cursul cuprinde 40 ore teorie si 80 ore practica .

Conditii minime de inscriere: 8 clase.

Cursurile sunt autorizate de Autoritata Nationala de Calificare, iar diplomele sunt recunoscute si in UE .

Inscrierile se fac la sediul Asociației CONSTRUCT CLUSTER OLTENIA din Craiova, Str. Brazda lui Novac nr. 4 ( in incinta Universitatii Spiru Haret).

Acte necesare la  inscriere: copii dupa Certificat de nastere, Carte de identitate, dovada studii minim 8 clase, dovada unei alte calificari dobandite deja, Adeverinta medic.

Formularul de inscriere se va completa la sediul Asociatiei.

 

Informaţii suplimentare la tel. 0757/579253.