AXH CONSTRUCT

AXH CONSTRUCT S.R.L. își desfășoară activitatea în sectorul construcțiilor, în principal lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Compania a fost înființată în anul 2013, sediul fiind în str. Pastorului, nr. 18, mun. Craiova, jud. Dolj.
Pe o piață unde exigența beneficiarilor este în continuă creștere, noi ne asigurăm că serviciile oferite sunt de cea mai bună calitate, dând dovadă de înalt profesionalism. Succesul AXH CONSTRUCT S.R.L. îl reprezintă faptul că prin noțiunile de ”client”, ”furnizor” si ’’beneficiar’’ managementul companiei înțelege nu doar un proiect, ci un parteneriat de lungă durată. Calitatea serviciilor oferite este evidențiată de aprecierile clienților noștri si are la bază dotarea tehnică și pregătirea personalului.
Obiectivul principal este extinderea sferei serviciilor prestate și continuitatea în ceea ce privește calitatea lucrărilor executate în condiţii de deplină securitate atât pentru factorul uman, cât şi pentru mediul înconjurător, la nivelul cerinţelor legale şi de reglementare. Valorile pe care le împărtăşim pentru realizarea misiunii nostre sunt: profesionalism, onestitate şi loialitate. În centrul preocupărilor nostre se află permanent:
• calitatea lucrărilor executate in contul clienţilor, în vederea creşterii încrederii şi satisfacţiei acestora;
• omul care are dreptul la o viaţă sănătoasă într-un mediu adecvat;
• mediul cu resursele lui naturale, care trebuie protejate şi valorificate cât mai eficient;