CRAIOVA , blvd. Decebal, nr. 64, bl. 24, ap. 4, jud. Dolj, ROMANIA, cod postal: 200459
Tel: 0757.390.609
E-mail: lssmecserv@gmail.com
Nr. inreg. RC: J16/1027/15.09.2010
CUI: RO 27386567

Website: http://lssmecserv.ro/

LSS Mecserv

LSS&MECSERV este o firma de familie care activeaza in domeniul prelucrarilor mecanice realizand produse de calitate superioara conform cerintelor clientilor,atat pentru piata romaneasca, dar si pentru cea europeana.

Clientii nostri activeaza in special in domeniul liniilor automate si al echipamentelor de ambalat pentru industrii diverse (industria hartiei , ambalare lichide, industria farmaceutica, industria tutunului etc.).

De asemenea, calitatea serviciilor si a produselor, experienta si flexibilitatea personalului administrativ si tehnic au recomandat compania si pentru lucrari mai complexe in domeniul energetic si al instalatiilor feroviare.

In momentul de fata, instrumentele si utilajele tehnice detinute ne permit prelucrarea de repere de dimensiuni mici si medii in loturi unicat,  conform documentatiei si necesitatilor clientilor nostri.

Cresterea capacitatilor productive si diversificarea acestora, asigurarea unor servicii si produse de calitate adaptate la cererile clientilor nostri reprezinta obiective principale pentru noi, compania fiind intr-o continua expansiune.