Str. Craiovei, nr. 155, Comuna Albesti,
Simnicu de sus, Craiova (soseaua de centura - giratoriu tancodrom)
Vânzări:
Emil Barbu / 0744 644476
Florian Popescu / 0742 074476
Achiziții:
Bogdan Gogoșoiu / 0742 013865

Website: http://www.progopo.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/progopo

Progopo si Casa Bravo

Casa Bravo este brandul sub care compania Progopo işi desfăşoară principala activitate, şi anume distribuţia mărfurilor destinate construcţiilor şi finisajelor.
Produsele comercializate se diferenţiază prin calitatea superioră şi sunt destinate în principal profesioniştilor.
Serviciile şi partenerii sunt atuurile Casa Bravo

Clienţii beneficiază de consultanţă tehnică activă pentru alegerea celor mai bune soluţii, de demonstraţii şi servicii de transport la propriul depozit sau domiciliu.
Partenerii sunt aleşi cu grijă astfel încât produsele distribuite beneficiază de o calitate deosebită. Printre aceşti parteneri enumerăm câteva branduri şi companii puternice din domeniu, precum: Armstrong, Apla, Bachmann, Baumit, Brilux, Caparol, Ceresit, Comtec, Delta, El-bi, Holcim, Isover, Knauf, Linedo, Loggia, Mega Profil, Moeller, Philips, Piritex, Relee, Sika, Weber, Wellis.

Progopo

Compania şi-a început activitatea în anul 1999, înregistrand o creştere consistentă an de an, ajungând în cei 10 ani de activitatate să devină una din cele mai importante companii din regiunea Olteniei.
În prezent Progopo are un numar de 30 de angajaţi, înregistrand o cifră de afaceri de peste 4.000.000 Euro în cursul anului 2008. Pe lângă sediul de birouri, compania are un magazin de desfacere, depozit de materiale de constructii, amenajari interioare și interioare și un showroom situat în afara Craiovei, în comuna Simnicul de sus, pe strada Craiovei nr 122.

Serviciile oferite clienţilor
Casa Bravo este un brand bazat pe seriozitate, calitate şi apropiere de clienţi. Unul din factorii care au contribuit la acestă imagine îl reprezintă serviciile aditionale care însoţesc produsele vândute.

Consultanţă tehnică activă
Suntem de părere că fiecare client işi cunoaste cel mai bine nevoile. Pe de altă parte noi ne cunoastem cel mai bine produsele, având acces la specialişti din partea fiecărui producător.
Prin serviciile de consultanţă tehnică activă căutăm să înţelegem nevoile clienţilor pentru a putea recomanda apoi cele mai potrivite soluţii.
Transport de marfă direct la client
Înţelegem că majoritatea clienţilor doresc să primească marfa la propriul depozit sau domiciliu, tocmai de aceea, am achizitonat un parc auto propriu care ne permite să transportăm produsele la locaţia dorită.

Echipamente şi demonstraţii
Pentru lucrări de termosistem punem la dispoziţie clienţilor nostri o schela metalică profesională special destinată acestui tip de lucrări.
Pentru un vopsit de calitate, atât pentru interior cât şi pentru exterior, oferim o pompă de vopsit pe sistem airless.
Împreună cu partenerii noştri ajutam clientul cu expertiză în folosirea produselor comercializate, prin demonstraţii direct la domiciliul sau sediul clientului.

 

Gama de produse comercializată

O construcţie modernă şi de foarte bună calitate presupune folosirea unor materiale corespunzatoare, termoizolarea pereţilor, termo şi hidroizolarea terasei şi fundaţiei, precum şi aplicarea lor cu pricepere.

Casa Bravo pune la dispoziţie soluţii tehnice şi materialele profesionale pentru construcţii, termoizolare, finisare, atât exterioară cât şi interioară, a unei construcţii moderne, printr-un portofoliu de produse extrem de diversificat.

Screen Shot 2014-10-23 at 11.15.46