Str.I.D Sirbu nr.13, Camin 3, Craiova
email : lilif_20@yahoo.com
Telefon : 0745.658.511

GNB CONSTRUCT

Societatea GNB Construct SRL a fost înființată in anul 1998 și are ca domeniu principal de activitate „Construcții rezidentiale și nerezidentiale, construcții civile și industriale”.
Obiectivul principal al firmei este realizarea de obiective de cea mai buna calitate, adaptarea de noi tehnologii și punerea lor in practica asa incat beneficiarii să aiba siguranta lucrului bine facut.
Societatea are in medie 15-20 de angajati și urmareste creșterea numărului lor prin extindere pietei de lucru atât cu beneficiari persoane fizice cât și cu persoane juridice. Totodata societatea se poate mandri cu un număr mare de lucrari de construcții (structuri și finisaje) atât in Craiova cât și in alte orase ale tarii. Pe toata durata de existenta a societatii s-a urmarit ca intreg colectivul de munca să dea dovada de seriozitate, respect și responsabilitate in tot ceea ce intreprinde, să respecte termenul de executie și să pastreze buna colaborare cu beneficiarii atât pe parcursul executiei cât și dupa terminarea lucrarilor.